Quantum TouchQuantum-Touch® is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig manier het zelfhelend vermogen van de te behandelde persoon wordt gestimuleerd. De Amerikaan Richard Gordon van Quantum-Touch is de grondlegger van deze techniek.
Alles op deze wereld bestaat uit energie en heeft zijn eigen optimale trilling. Iedereen is hierin uniek. Een pijnplek heeft een minder optimale trilling en is uit balans. Met Quantum-Touch® bied ik een hogere trilling aan met mijn handen en mijn hart. De eigen lichaamsintelligentie reageert hierop en de plek gaat mee resoneren (trillen). Zo wordt de zelfgenezing geactiveerd om de balans te kunnen herstellen.
Het is niet de therapeut die de Healer is, maar de persoon die de aangeboden energie ontvangt. De genezing vindt van binnenuit in de ontvanger plaats. Healing is zelfgenezing.
Quantum-Touch® is geen vervanging van reguliere geneeskunde, maar wel een hele mooie aanvulling.

Quantum-touch kan ondersteuning bieden bij oa:
spanning, emoties, lichamelijke ongemakken, blessures, slaapproblemen.

Tijdens een quantum-touch behandeling leg ik licht mijn handen op je lichaam. Ik ga eerst het lichaam uitlijnen terwijl jij staat, daarna ‘volg’ ik mijn handen naar waar de energie me heen stuurt. Het kan gewoon met je kleren aan.