Over mij

Mijn naam is Mieke Admiraal woonachtig in Egmond aan den Hoef.
Na mijn studie Psychosociaal werk ben ik met veel plezier gaan werken bij een zorgboerderij. Ik werk daar met kinderen en jong volwassene met een verstandelijke beperking en/of andere stoornissen. Daar werk ik nog steeds met veel plezier, een mooie combinatie van mensen en dieren.
Omdat ik zag hoeveel dieren voor mensen kunnen betekenen en ik zelf een hond heb, heb ik de opleiding coachen met honden gedaan. Dat inspireerde mij om verder te gaan, zo kwam ik bij de opleiding Therapiehond begeleider. Bij deze opleiding kwam ik vaak kinderen tegen die het moeilijk hebben. Een hond kan in dat geval heel wat ondersteuning bieden. Een hond is echter niet altijd mogelijk en in veel gevallen is er al zo veel onrust in huis dat de mensen het niet zien zitten er ook nog een hond bij te nemen.
Zo kwam ik het boek tegen over: ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’ van Janneke van Olphen, en herkende zo veel in dat boek. In één dag uitgelezen en me meteen opgegeven voor de opleiding. Nu met dat diploma op zak mijn eigen praktijk gestart.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is profielfoto1-958x1024.jpg